снимка БулфотоПодкрепяли сме усилията на Кирил Петков и Асен Василев досега

...
снимка БулфотоПодкрепяли сме усилията на Кирил Петков и Асен Василев досега
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме да работим с Кирил Петков и Асен Василев

снимка Булфото

Подкрепяли сме напъните на Кирил Петков и Асен Василев досега и без значение от това в какво качество оттук насетне те ще продължат, гледаме с очакване, положително, да продължим, дружно да намерим формула да работим. Това разяснява Христо Иванов.

Той призна, че не се тормози, че нов план би могъл да откъсне гласове на десните гласоподаватели на идните избори, тъй като Демократична България има доста постоянна политическа еднаквост и поредно държание, съобщи през днешния ден.бг.

Според него, в случай че се появят други политически планове, които работят в същата посока, уголемяват периферията от гласоподаватели, които поддържат идеите на десните, това е добра вест.

" Ще изчакаме да забележим по какъв начин ще се развият събитията. Ако сме умни, съм сигурен, че можем да чакаме доста положителни вести “, разяснява Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР